About Us

Airsoft Team Groningen (A.T.G.), een serieuze groep fanatieke airsofters.

A.T.G.is gestart in Januari 2014 en sterk groeiende met de nodige ervaring en kennis. Wij skirmen zowel indoor als outdoor op verschillende locaties in Nederland.
Onze voorkeuren kwa kleding zijn voor indoor “SWAT” style (zwart) en voor outdoor een combinatie van Woodland of NL camoflage met Olive details.

Leden van Airsoft Team Groningen zijn te herkennen aan onze ledenpatch, het team logo van A.T.G.
Introducees van A.T.G.zijn te herkennen aan een patch met de opdruk A.T.G.
Fairplay is ons streven, plezier hebben ons doel. Airsoft is een simulatiespel met betrekking tot het uitvoeren van “militaire” missies c.q. opdrachten. Als A.T.G. hebben wij het streven dit simuleren naar een hoog niveau te brengen. Wij zijn geen “militaire eenheid” maar dit simuleren we wel. De keuze hiervoor is gemaakt omdat onze visie is: Om een simulatie opdracht juist en goed te kunnen uitvoeren hebben we een goed voorbeeld aan het leger, waarom het wiel opnieuw uitvinden als dit al elke dag gebruikt wordt?

Zo is er gekozen om binnen A.T.G. voor meerdere rangen aan te stellen, zodat er een juiste manier van aansturing is en om te voorkomen dat het een onbestuurbaar schip is.
Echter elk lid van A.T.G. heeft inspraak op elke beslissing die wordt gemaakt. A.T.G. is een hecht team waar men spreekt van maten en vrienden en waar een ieder op elkaar kan vertrouwen.
Om je bij ons team te kunnen voegen doorloop je een screening van minimaal 2 skirms, en als je “member” bent doorga je een proef periode van 6 maand. Dit om er zeker van te kunnen zijn dat je binnen het team past. Uiteraard dien je te zijn voorzien van een NABV lidmaatschap.

Airsoft proberen? Ja, ook dat kan met A.T.G. Wij beschikken over een aantal introset’s waarmee u de beschikking heeft over een complete speel set voor een hele dag airsoften. Minimale leeftijd 18 jaar. Aangezien er veel vraag is naar het deelnemen als introduce vragen wij u tijdig aan te melden. A.T.G. ondersteund door middel van deze introset’s het doel om mensen kennis te laten maken met Airsoft. Wil je simpelweg alleen een keer meespelen maar verder geen verbintenis met A.T.G? Geen probleem! Wacht niet langer en meld je aan als intro.