Events

Besloten A.T.G. Weekend bij the Bullet Factory te Oudwoude 20/21-06-2015

Airsoft Team Groningen had afgelopen weekend The Bullet Factory tot zijn beschikking, wat naar mijn mening is uitgelopen tot een groot succes! Iets wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Zaterdag om 15:00 uur konden wij terecht bij the Bullet. Er was nog een paintball groep aanwezig, waar wij nog even op moesten wachten. Eenmaal aangekomen konden de volgeladen auto’s geleegd worden, en konden we onze slaap- en speel spullen naar boven brengen. Ja ja, je leest het goed! Wij hebben met zijn allen in de Bullet Factory geslapen.
Bijna het hele team was aanwezig op een enkeling na, helaas volgende keer beter.
Alsnog waren wij met een groep van 15 man. Nadat we alles hadden uitgeladen en ons slaapplek hadden klaar gemaakt, was het wachten op de paintball groep dat zij de tent zouden verlaten. Dit gebeurde rond 18:00 uur. Inmiddels hadden wij de bbq’s al aangestoken om zo een lekker hapje te eten met zijn allen. Gelukkig zat het weer mee en hebben we dit droog kunnen doen 🙂

Na de bbq hebben we als H.O.C. een klein woordje gevoerd en ons nieuwste member aangekondigd. Jan Joost Zeeman, welkom bij A.T.G.
Bij nieuwe members hoort uiteraard de patchrun. We hadden deze avond 4 patchrunners, Jos (Meijer), Richard (Newman), Danny (Dodo) en dus Jan Joost (Djee Djee).
We zijn met Meijer begonnen, mede omdat hij al het langst wacht en hij is squadleader van team X-Ray.
De patchrun word uitgevoerd door het H.O.C. en aanwezige squadleaders.
Ondanks er bij Meijer dus maar 3 mensen op hem stonden te wachten in het veld hebben we hem niet gespaard. De rest uiteraard ook niet. Mensen die geen patchrun hoefden te doen, konden boven op de balustrade toekijken hoe wij de patchrunners te grazen namen. En helaas voor de upcoming members hebben deze in de kantine door moeten brengen, omdat ze uiteraard niet mogen weten hoe wij de patchrun doen.
De gelopen patchrunners hebben natuurlijk stug volgehouden en de patch uiteindelijk gevonden.
Nadat we de patchrun hadden voltooid, is iedereen naar de savezone gegaan om wat te drinken en de battlescars te bekijken.

Ondertussen heeft het H.O.C. een parcour met targets uitgezet om zo een kleine competitie te houden.
Dit parcour bestond uit 14 targets waarbij tijd en het aantal omgeschoten targets het doel was.
De spelers mochten alleen een sidearm gebruiken met 2 magazijnen, max 2 bb’s per target.

Inmiddels was het bijna middennacht en hadden wij een spooktocht bedacht wat wij om 00:00 uur wouden gaan doen.
Nikhil (Morph) heeft een spooktocht bedacht, met nodige atributen. Waaronder een water pistool, kettingzaag en confetti knallers.
Het was als doel het team bij elkaar te houden, ze te voorzien van 1 zaklampje om de enveloppen te kunnen lezen en zo de route te volgen die wij hadden uitgestippeld d.m.v. flikkerende fietslampjes. We hebben het hele speelveld volgeblazen met rook en alle verlichting uitgedaan en ja, dan is het toch echt wel creepy binnen. Zoals bekend bij de Bullet hadden we lekker scary muziek op de achtergrond en heeft het H.O.C. zijn plaats ingenomen in het veld om de mensen wat te laten schrikken. (Voor de mensen die bekend zijn in de Bullet) Ze werden gelijk het eerste gangetje doorgeleid als je het speelveld binnen komt, aan het eind van die gang moesten ze rechtsaf langs de glijbaan naar de autowrakken. Daar vonden ze een envelop met een klein verhaaltje over Geri, de spook. Nikhil had zich hier verstopt met een waterpistool om zo de mensen even nat te spuiten. Vervolgens moesten de mensen achter de camo netten langs en werden zo onder de huisjes doorgeleid, waar van Til en Skribler boven op de huisje stonden te wachten om lekker te stampen als de mensen onder de huisjes doorgingen. Aan het eind van de gang onder de huisjes hadden we een porto verstopt, om zo nog wat effect te XXXXcreeren dat er misschien iemand zou zitten. Hun weg vervolgt richting de vuurtoren waar zij daarna naar boven konden, om via de spawn naar de loopbrug te komen. Eenmaal aangekomen op de spawn is het Morph nog gelukt om Angela het stuipen op haar lijf te jagen, door haar uit het niets in haar zij beet te pakken. Haar gil was over het gehele speelveld luid en duidelijk te horen. Daarna konden ze verder over de loopbrug en via de kasteelhal de trap naar beneden te nemen over de huisjes, waar Skribler achter een ton lag te wachten tot ze voorbij kwamen, om zo nog even twee confetti knallers af te laten gaan. (De confetti knallers gaven toch een behoorlijke luide doffe knal) Zij moesten hun weg vervolgen over de loopbrug naar de bunker om zo naar beneden te gaan en daar de laatste envelop te openen. Waarbij Morph het veld in liep met zijn kettingzaag. (Waarvan we uit voorzorg de ketting maar verwijderd hebben).
Nadat iedereen weer in de kantine was hebben we gelijk maar even feedback gevraagt over hoe de tocht is bevallen, waaruit bleek dat het idee leuk was maar het alleen nog wel wat enger kon. Missie voor de volgende keer!

Nadat het we het speelveld hadden opgeruimt hebben we besloten om nog wat te spelen, gezien het veld nog is gebruikt door paintballers en het inmiddels zo rond half 2 ‘s nachts was, hebben we maar besloten om de boven verdieping van het speelveld vrij te houden, mede omdat het hier en daar nogal glad kon zijn door de paintballs en we niet zaten te wachten op ongelukken. We hebben kleine TDM (Team Death Match) potjes gedaan 4 tegen 4, toen viel het ons al snel op dat je dan flink om elkaar heen loopt, en zo hebben we besloten om alleen het middelste deel van de speelhal te gebruiken. Wat resulteerde in een zeer actief snel potje TDM wat op de bunker heel goed te volgen is. Daarnaast hebben we nog bij elk team een medic aangewezen, waardoor je net nog meer actie kreeg. Zeer leuk spelletje, al zeg ik het zelf. Na wat potjes gespeeld te hebben, hebben we besloten de boel de boel te laten en lekker aan de bar te gaan zitten onder het genot van een drankje en een hapje. Inmiddels was het al rond half 4 en zag je de meesten toch wel afknappen en verlangen naar hun bedje. Op een enkeling na zijn we met zijn allen op bed gegaan. Met zijn allen in een grote slaapzaal, was dat wel zo verstandig? Na wat poeppraat heen en weer gegooit te hebben door Danny (Dodo), Robert (Cow) en JanPaul (Johnywalka) vielen ze gelukkig in slaap en hebben we een paar uurtjes kunnen slapen. De volgende ochtend rond 8:45 uur ging er een wekker af, maar goed ook want Johan (Ducky) zou om 9 uur present zijn voor het ontbijt.
Dus maar met zijn allen naar beneden om even wakker te worden met een kop koffie en een peukie. Richtje was al druk bezig de ontbijttafel gereed te maken. Dit was goed verzorgt!

Nadat we het ontbijt binnen hadden, hebben we de ledenvergadering gehouden en zo iedereen weer op de hoogte gebracht over het reilene en zeilen binnen A.T.G. en onze toekomstige plannen. Er komen leuke en mooie ontwikkelingen binnen A.T.G. en iedereen heeft er zin in. Na de rondvraag kregen we nog een zeer leuke verassing van Dodo te horen, dat wij gesponsord worden door DownTown USA Cars and Parts, in de vorm van een huze A.T.G. bus voorzien van brandstof en onderhoud. DODO NOGMAALS ONZE DANK!!!!
Dit houd in dat A.T.G. momenteel 3 sponsoren heeft bestaande uit www.thuisbestellen.com/www.outdoorextreme.com www.downtownusacarsandparts.nl en www.bbbaas.nl !

Na dit alles hebben we nog 1 patchrun gedaan van Johan (Ducky), die ook zo de benodigde plekken heeft opgelopen voor het vinden van onze patch.
De rest van de dag hebben we volgemaakt met missies die we in de trant van het weekend hebben voort gezet.

Al met al een heel leuk en gezellig weekend, en na mijn weten hebben alle aanwezigen zich uitstekend vermaakt.
Onze dank gaat uit naar al onze leden incl. aanhang.
En met name onze grootste dank gaat uit naar Geert en Richtje van Paintball Bullet Factory te Oudwoude!

 

 

14-06-2015 Operation Alpha te Lollum (A.S.O. test skirm)

Zondagmorgen, 8 uur was het verzamelen voor A.T.G. bij de carpoolplek in Boerakker met Dodo, Skribler & van Til. Klein groepje, dus paste iedereen wel in de dikke americaan van Dodo. Op naar Lollum, nooit van gehoord, maar ligt ergens ver in Friesland. Na een uurtje rijden, zelfs via toeristische route, waren we aangekomen in Lollum voor een test skirm van A.S.O. We hadden via de mail een briefing toegestuurd gekregen, zodat we alvast wisten waar de missie over gaat. Dat was voor het eerst dat we zoiets meemaakten, wel leuk bedacht! Na het omkleden was er een uitleg over de regels betreft veld en wat regels van de nabv. We werden verdeeld in 2 groepen. Wij zaten bij de caa, communistisch rusland met Luc als captain. Onze vertrouwde commedant van Til speelde niet mee vandaag, maar was aanwezig als marshall. Tijd voor de eerste game tdm (team death match). De eerste game was vrij snel gewonnen. We rushden snel naar de tegenstander hun spawn en verraste ze mooi. Dat kwam goed uit, want de eerste winst van de game gaf voorsprong in de volgende. Na bijvullen van de magazijnen was het tijd voor de storyline game. Na duidelijke uitleg en 5 sec voorsprong was de missie om een vob op te stellen en die te verdedigen, terwijl er een deel van het team moest zoeken naar intel of proberen tegenstanders te pangen, zodat je ze gevangen kon nemen om te kunnen onderhandelen. Na het opstellen van de vob ging ik iets vooruit om een doorgang te blokkeren, werd ik vol in mn gezicht geschoten van meter of 7. Recht op mn neus tot bloedends aan toe. Snel werd ik opgevangen en werd ik goed geholpen. Diegene die schoot werd zelfs ook aan de kant gezet om te checken of zijn replica niet te hard schoot. Dat was gelukkig niet zo en na een hand te schudden en een pleister op mn neus weer back to the game. Na een tijdje rustig af te wachten kreeg ik de kans om een te pangen en te vangen te nemen en terug te brengen naar ons vob. Terwijl ik de gevangene onder controle hield, werd ons verteld dat de tegenstander een excange wilde. Dus wij erop uit om te onderhandelen. Dat liep op niks uit, dus konden we een aanval doen, omdat we toch al op het gebied van de tegenstander waren. Zo kon de onderhandelaar en onze gevangene onder wild gevuur terug krijgen in onze vob, dat lukte en hadden we ineens 2 persoon gevangen genomen. Toen was t pauze en de hamburgers lagen al lekker op de grill te bakken en konden zo aanschuiven. Mooi geregeld en lekker ook nog! Tijd voor 2de deel van de missiegame. In de briefing kregen we te horen dat er intel was gestolen door een mol in het team, maar omdat we toch nog 1 intel hadden 2 gevangenen en een commander kill van Skribler, hadden we net niet genoeg punten en hadden we dus het nadeel in de volgende game. Dus ff aanzetten. Deze missie ging over piloten die waren gecrashed en op alles schoot wat ze tegen kwamen. Werden ze gehit, moesten ze tot 5 tellen, zodat ze gevangen konden worden. Dat ging vrij goed. Ver achterin het veld lag er een. Ik kreeg de kans om bij hem te komen toen ie telde en kon ik hem begeleiden naar ons vob. Na aankomst daar zag ik dat andere caa ers er ook een hadden, dus tijd om te verdedigen. Uhhm… Not! Snel terug naar mn teammembers, die vlak bij de tegenstanders hun spawn zat. Na aankomst een heel leuk momentje gehad met ze. Er kwamen 2 enemys aanlopen en die praten tegen elkaar, metertje of 5 bij ons vandaan, en die hadden het over dat ze zo door kunnen lopen omdat er niemand was. Dat konden we niet laten. We sprongen alledrie omhoog en vuurde full auto en die personen schrokken. Heerlijk om te zien! Mission accomplished. Na de hoofdmissie hadden we nog tijd over en gingen we zombie en tdm spelen. Laatste game werd gewonnen aan caa zijden en konden de overwinning van de dag vieren. Het was weer een zeer gezellig dagje met leuke missies en veel fairplay. A.S.O. bedankt en de andere teams die er waren, till next time ! ATG H.O.C member Morph out

31-05-2015 Gasselte

Afgelopen zondag ging voor mij de wekker om half zeven af zodat ik om half negen in Gasselte aanwezig kon zijn. Na een uurtje te hebben gereden kwam ik aan in Gasselte. Hier verzamelde ATG zich om daarna het terrein onveilig te maken.

Rond tien uur begon de eerste missie. Het doel van de missie was het verzamelen van intel en het opzetten van waarnemingsposten. ATG kreeg vandaag de opdracht om aan de rechter flank een heuvel te veroveren. Dit bleek lastiger dan we dachten. We zijn de gehele ochtend bezig geweest om de heuvel te veroveren. Dit is in de ochtend niet gelukt.

Om twaalf uur was het pauze. Met zen allen weer terug naar de safe zone en snel aan de broodjes hamburger. Even reloaden en snel weer verder met de briefing. Vanmiddag zou een speler gescreend  worden om zich mogelijk bij ATG te voegen.

Ons doel voor de tweede missie was weer intel verzamelen en waarnemingsposten opzetten. Daarnaast was het de bedoeling dat wij de commander van de tegenstander gevangen zouden nemen. Meteen na de start ging ATG weer op de heuvel af. Het duurde niet lang dit keer voor wij hem in handen hadden. We trokken steeds verder op richting hun spawn en dus hun commander. We zaten op het laatst zon tien tot twintig meter van hun spawn af. Een van de ATG leden dacht er om heen te kunnen trekken en raakte een doelwit van gaas aan met zijn vest. Dit zorgde voor een hels kabaal dat onze positie ietwat verraadde. Kort hierna barstte de strijd in de dichte bosjes los. Het was na mijn idee wat chaotisch hoe het er aan toe ging in de bosjes. We moesten af en toe weer terug trekken naar de heuvel, maar konden even later weer vooruit naar de spawn. Op een bepaald moment waren we zo dicht bij de spawn dat we niet konden schieten zonder spawn kills te maken. We besloten om ons iets terug te laten zakken. Dit kat en muis spel ging door tot de tweede pauze.

Met zen allen weer naar de safezone. Iedereen een drankje en reloaden, en dan snel weer naar de briefing.

De derde missie hield in dat wij ditmaal over de linker flank gingen wederom op zoek naar intel en de vijandelijke commander. Wij kwamen de eerste tegenstanders tegen bij bungalow twee en drie. Het koste maar een paar minuten om deze te clearen. Hierna konden we verder op weg. Een stuk verder liepen we vast bij een aanval op een bungalow. Hierna kwamen wij in een strijd terecht om bungalow twee. Het was een leuke strijd die onderbroken werd door een stop signaal.

Een van de spelers was in het oog geraakt. De bb was vast blijven zitten in een ooghoek. Doormiddel van goede eerste hulp houd hij er waarschijnlijk en gelukkig niks aan over. Ik denk dat ik voor heel ATG spreek als ik hem sterkte wens.

Na de EHBO gingen we weer verder met de derde misse. We kwamen weer vast te liggen bij bungalow twee en drie. Wederom het kat en muis spel tussen deze twee posities.

Aan het einde van de dag Met zen allen de spullen opgeruimd en ons nieuw lid verwelkomt, Johan Volwater.

Zondag is een leuke actieve dag geweest. Ik bedank de organisatie voor de leuke dag.

ATG out

JohnyWalka

Janpaul Meijer

 

10-05-2015 paintball Bullet Factory

ATG was weer is aanwezig bij The Bullet Factory te Oudwoude. We waren aanwezig met een klein groepje, 8 man totaal.(Rudy/Dardo/Nikhil/Roy/Twan/Annet & Jos en we hebben een nieuwe aanwinst, Danny. Hij is nu nieuw lid. Welkom! We begonnen met het lampjes spel, dat ging heel lekker. De zoemer ging, rende van de trappen af en voordat we het wisten hadden we al twee lampjes rood. Het duurde misschien 10/15 min voordat we het andere lampje hadden. Ook dat ging snel heel snel. Schouderklopje voor het team! Dus 1-0 voor ATG. Daarna 2e missie. De vlag veroveren bij de tegenpartij en inleveren bij je eigen respawn. Het ging al meteen lekker. Zat eerst met me eigen team maat Twannus, maar die werd gehit. Jos speelde de ander jongen weg en wou naar voren, maar hij was alleen. Toen kwam Danny Jos versterken bij de koelcel, maar zat een jongen van de tegenpartij onder de trap achter de auto wrakken. Dus Jos leidde de jongen af en Danny ging na voren. Jos ging er meteen achteraan toen, zaten Jos en Danny achter de auto wrakken, totdat tot hun verbazing Rudy voorbij kwam stuiven. Hij had de vlag en scoordde heel snel 2-0 voor ATG. De 3e missie was andersom. De tegenpartij moest nu onze vlag pakken, dus gingen wij verdedigen bij de auto wrakken, en ja sorry voor tegenpartij, maar ze kwamen er niet door heen. Nikhil verdedigde de rechterkant heel goed. Roy zat boven en Rudy kwam te hulp waar het nodig was en dat verliep heel goed, dankzij goede samenwerking en communicatie. Na 20 min spelen had de tegenpartij de vlag nog niet en ja, 3-0 voor ATG. De 4e missie was special forces. Het was de bedoeling dat Rudy (onze teamleider) en Thomas (NABV Marshall) en nog een jongen (goede speler) objecten ging verzamelen rondom de bunker. De special forces moesten daar ook respawnen en ze moesten tot 5 tellen. Als ze uit de bunker waren, mochtten wij ook niet schieten bij de ingang en uitgang van de bunker. Dat was 1 meter vrij. Dan had je de kans om ze gevangen nemen. Nikhil schakelde er een uit, maar was net steeds te laat om hem gevangen te nemen. Volgende keer beter Nikhil! Hij deed zijn best, maar lukte steeds net niet, maar de special forces kreeg de objecten ook niet te pakken. Volgende keer beter Rudy /Thomas/en die andere jongen! Het was veel lol en getier, dus dat werd uiteindelijk een draw game, maar dat maakte niet uit. Het was nog steeds 3-0. Het was een ontzettende leuke dag, hebben ons prima vermaakt en we waren goed op elkaar ingespeeld. Verdediging was goed, aanvallen was perfect en communicatie was ook geweldig. Kortom het gaat steeds beter en uiteraard altijd gezellig! Tot de volgende keer!

ATG Out!

 

26-04-2015 Bunkerhill te daarle

Om lui lekkere redenen hadden van Til, Morph en Rotula andere plannen dit weekend en wouden er een relaxed weekend van maken. Dus zaterdag vroeg stoppen met werken, om ons klaar te maken en te gaan reizen naar een bed and breakfast in Marienberg, leuk plaatsje en ligt op een 15 min rijden van Daarle. Eenmaal daar aangekomen was alles netjes geregeld, zeer gastvrij en nette kamers , groot genoeg en ieder een eigen bed. Rond 7 uur s’avonds een hapje gegeten in de plaatselijke eetschuur en daarna onder genot van een “wijntje” en rummikub lekker buiten gezeten tot ongeveer zo’n half 11. Dan was t al wel slaaptijd, want we moeten natuurlijk vroeg op, om te ontbijten en dat was prima geregeld. Met de buiken vol op naar Daarle.

Daar eenmaal aangekomen was de rest van A.T.G. al present en al klaar voor actie, maar eerst fps test. Geen van ons had problemen, alleen kleine van Skribler. Hij kwam er niet door vreemd genoeg, terwijl hij daar nog nooit last van heeft gehad. Op naar de briefing. Was een beetje rommelig, maar goed, er waren er ook een hoop mensen. Geloof 60 tegen 60. We werden verdeeld in 2 teams. De cobra’s en sfrt. A.T.G. voegde bij de sfrt en die bleken de dag ervoor slecht te hebben gespeeld. Ai… Dus was tijd om de rollen om te draaien. Nadat we naar de spawn point gingen, werden we verdeeld in teams van 10 en kregen allemaal een opdracht. Die van ons was naar midden van het veld de spawnpoint veroveren en verdedigen en ondertussen zoeken naar blauwe buizen En andere voorwerpen. Want die hadden we nodig om s’middags het eindspel te spelen met de bom. En dat ging goed! 11 voorwerpen waren er gevonden en de cobra’s hadden er minder, dus de ochtend was goed verlopen, ondanks dat Djee Djee er helaas uitviel door een pijnlijke val. Als met eindresultaat, een dikke ei op zijn scheen en zwaar gekneusde enkel en de rest van de dag in de auto heeft gewacht op ons. Respect en beterschap! Na de pauze was het tijd voor de missie met de bom. Er werden 2 engineers aangewezen, ik en nog een. Onze missie was plaatsen van de mijn op vijandig grondgebied en het instellen van de bom, 30 seconden het knopje indrukken en daarna half uur verdedigen. We hadden ook een extra missie. Het aanleggen van een telefoonleiding en half uur contact houden. Dus zo gezegd, zo gedaan. Snel naar voren rennen, bom geplaatst en stand houden. Was ff gekloot met de bom om die aan te zetten, maar goed, had Rudy achter me met een mag box. Die heeft zn dienst goed bewezen die dag! Terwijl we zien dat veel van sfrt bij spawpoint staan, zagen we de enemy dichtbij komen stuk of 25. Ik, Rudy en Roy zaten vlak bij de bom in een bunker en hebben ze met z’n drieĂ«n allemaal terug gestuurd naar de hun spawnpoint. Heerlijk om die reactie te horen van de sfrt commandant en team mates! Nadat we relaxt de tijd afwachtten van de bom was het tijd om de telefoonlijn uit te leggen. Ook dat ging vrij gemakkelijk, zonder slag of stoot. Wel een leuke actie gehad met de cobra commandant, die hadden we gepangt en we wouden hem mee nemen naar onze commandant. Helaas viel dit niet onder de missie, dus is dat jammer genoeg niet gelukt. Het was net een leuke troffee geweest! Het was een heerlijke dag om bij Bunkerhill te mogen spelen en we komen er zeker nog een keer weer! We willen iedereen van die dag bedanken voor de heerlijke samenwerking, plezier and fair play!

A.T.G member Morph out

12-04-2015   The Bullet Factory, Oudwoude

In alle vroegte weer aangekomen op het voor ons zo welbekende terrein van The Bullet Factory te Oudwoude. ATG is vandaag met 5 personen aanwezig, Jos, Twan, Richard, Nikhil en Rudy.
We hadden ons voorgenomen om er een “relaxed” dagje van te maken, echter door de totale opkomst van +/- 12 personen werd het toch net eventjes iets anders.

6 tegen 6 is best hard werken op 2200 m2, zo merkten we gelijk al na het eerste spelletje, het welbekende lampjes spel, toch weer in enkele minuten in de pocket en vervolgende andersom nog een keer. Toen het eerste luie zondagsochtendzweet eruit was konden we verder met de andere missies.

De tweede missie luide als volgt; in de bunker ligt een koffer met daarop een knipperend bandje, breng dat bandje naar de safezone waar je deze kunt ruilen tegen een sleutel. Ga met de sleutel terug naar de koffer, in de koffer vindt je een vlag, breng deze naar de safezone. Welk team de vlag terug brengt wint.
Zonder ook maar enigszins te overdrijven was dit de eerste keer volbracht in minder dan 5 minuten. Het volgende potje andersom duurde net even iets langer maar ook die uiteindelijk gewonnen.

Tijd om het wat moeilijker te maken, nieuwe missie; magazijnen in een koffer, koffer op slot, met de boodschap: zoek de sleutel maar op in het veld, dan hebben jullie je magazijnen terug. Oja, jullie vijand is wel gewapend met munitie. Sluipend en zo onopvallend mogelijk gingen we opzoek naar de o zo nodige sleutel, zonder munitie was het immers een kwestie van tijd voordat de vijand ons zou vinden. Toch wisten we in relatief korte tijd de sleutel te vinden en kon de strijd voort gezet worden met als volgend doel, de overkant bereiken en ons melden bij de marshall, missie volbracht!

Vervolgens moest het spel natuurlijk ook andersom gespeeld worden. Met als voordeel dat we al wisten wat er zou gaan gebeuren, besloten we om onze vijand maar een beetje te stangen. Zo slopen we behoedzaam over de bovenverdieping naar de andere zijde om vervolgens, over hun spawn heen, weer naar beneden te lopen, waardoor je achter de linie uitkomt van je vijand, we beslopen hun dus van achteren. Verbaasde reacties en onverwachte hits waren het gevolg. We hebben het hun zo erg moeilijk gemaakt om de sleutel te vinden. Vaak de doorgang geblokkeerd en veel tijd doorgebracht onder hun respawn.

We hebben nog veel meer missies gespeeld deze dag zoals, aanvallers en verdedigers, last team standing en capture the flag. Al met al een dag met veel missies, veel lopen, rennen, hits maken, tussen sommige tegenstanders het er een sport van proberen te maken elkaar zoveel mogelijk te pangen… dus ook een hoop lol was er die dag weer bij. Geen gezeur gewoon weer een ouderwets dagje lekker airsoften @ The Bullet Factory.

ATG heeft zich vermaakt en kijkt alweer voorruit naar de volgende skirm.

Geert en Richtje bedankt!
Marshalls bedankt!
Airsofters bedankt!
Het was weer top!

ATG out!

Head of Command, van Til

 

29-03-2015 Operation Fortune Gasselte

De dag begon met veel regen. Eenmaal aangekomen konden we ons aanmelden en klaar maken voor de gebruikelijke fps meeting. Na wat lang wachten moesten we naar de briefing room, daar werd ons het een en ander uitgelegt over de dag indeling en wat er van ons verwacht werd.
Wij moesten er voor zorgen dat wij huisje twee en drie in handen kregen, dit bleek echter vrij lastig te zijn maar uiteindelijk wel gelukt. En ja hoor daar begon het weer te sputteren, en nog een beetje harder en daar ging de zoemer. Gelukkig, pauze! Na het wachten in een lange rij voor voedsel hebben we lekker gesnacked met zijn allen. Herladen en op naar de volgende briefing. De missie: Het overnemen en vast houden van de brug. Ook dit was weer een hele beste strijd, met gevolg dat we met zijn allen omsingeld waren in huisje, 4 vlak naast de brug. Einde missie 2 en op naar de volgende briefing. Nu was het onze taak om huisje 4 te houden daarnaast huisje 5 proberen over te nemen, en buitenom proberen huisje 2 ook weer in handen te krijgen. Huisje 5 is gelukt! Team Charlie had het moeilijk om buitenom te gaan naar huisje 2. Er hadden zich troepen verzameld op de bult die omringt is door coniferen, en dat is behoorlijk lastig om daar een bb door heen te krijgen. Daar hebben we de rest van de dag zo’n anderhalf uur geprobeerd te vijand terug te drijven. We hebben stand gehouden, maar helaas geen grond aan die kant kunnen winnen. Robert AKA Cow was de gehele dag onze team medic. Hij kreeg een rugzak om van zo’n 5 kilo, waar hij het hele veld mee rond mocht rennen. In mijn opinie heeft hij dit uistekend gedaan en heeft zich als medic van A.T.G ook weer bewezen. Al met al een leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar. Met denk aan de jongens van ASO, 8Ballcrew, Delta19 en overige teams. Till next time!
Volgende in lijn voor het dag verslag is Roy AKA Rotula. Mandelli out!

 

15-03-2015 Bullet Factory Oudwoude.

Atg is weer eens in het altijd gezellige oudwoude dit X helaas met een klein groepje maar ook dan functioneert atg goed.
De totale opkomst was matig maar dat vind ik zelf alleen maar beter .
Ik kwam zelf iets later omdat er eerst gewerkt moest worden, rond 11 was ik klaar voor de actie …ondertussen dat iedereen druk aan het spelen was sneakte ik m naar binnen zonder te weten wat de opdracht was ..Maar al snel kwam ik Twan tegen en die stuurde me richting de spawn, daar kreeg ik de missie te horen…lampjes spel leuk …alleen voorste lampje moest nog ..dus ik samen met Rudy via de linkerkant naar voren toe, we kwamen een heel eind zelfs bij de lampjes …Ik deed onze lamp aan en werd toen geschoten helaas.. dus de game lag in handen van Rudy die zorgde ervoor dat hun lampje uit ging en game gewonnen ..daarna deden we het pilotenspel die we bijde wonnen mede door Annet die heeft wel een hele goede indruk achtergelaten die game 1x de black box en zelfs een piloot gevangen..goed bezig zal ik zo zeggen en toen was het ..Pauze tijd ..na de pauze zagen we tot verbazing dat er ineens 3 kostuums te voorschijn werden gehaald door richtje en skribler,van til en twannes waren de zogenoemde ….special forces …en dat waren ze ..was lastig maar wel leuk om op die maf geklede special forces te schieten ..laatste spel was zombies met Twan als zombie en die was lang alleen een zombie 30 min lang rondlopen achter de zombie aan jagen is wel tegenovergestelde dan anders maar goed was weer een leuke dag met heel veel fair play en geen problemen dus ook de tegenstanders voor die dag bedankt voor de leuke sportieve dag
A.T.G member morph

08-02-2015 Paintbal Bullet Factory Oudwoude

Zondag ochtend rond 8 uur zaten we weer in de auto, opweg naar ons tweede huis de Bullet Factory.
Rond half 9 aangekomen en onze spullen naar binnen gebracht, De gebruikelijke begroetingen gedaan en wachten op de rest van het team.
Rudy ( first in command)was deze dag helaas niet aanwezig, hij had andere activiteiten op een andere locatie.
Hierdoor was het aan onze andere commandant om ons de dag goed door te begeleiden.
En dit heeft hij goed volbracht.
Onze eerste en twee missie waren als volgt:
In de bunker lag een kist met een knipper bandje erop, dit bandje dient naar de safezone gebracht te worden.
Als je met het bandje was aangekomen in de safezone kreeg je een sleutel retour, waarmee je dan weer naar de bunker moest om de kist open te maken.
Daar zat dan weer een vlag in die je dan ook weer naar de safezone moest brengen. Wie dit als eerste gelukt was het de missie gewonnen.
Met volle moed heeft Dardo (second in commandant) de mannen toegesproken en verteld waar hij mensen wou hebben en wat we gingen doen.
Met succes. Hij heeft Morp (Nikhil) en Skynet (Jos) de opdracht gegeven om dat bandje in de bunker te halen, en met behulp van andere teamgenoten deze naar de safezone te
brengen. Dit ging voor een groot gedeelte goed, totdat we vlak bij de deur van de safezone kwamen en ze ons met man en macht stonden op te wachten.
Heel veel van ons zijn terug gestuurd door de vijand maar we hielden onze plek vast. Na wat hersen gekraak van onze commandant kwam hij met het idee om mij (Bigbear) te gebruiken als
schietschijf, ik voorop en Morph vlak achtermij zodat hij naar de safezone kon glippen, en dit werkte verassend goed. Nadat Morph de sleutel had gehaald werd hij gehit bij
de deur van de savezone, en dachten we even deze missie te verliezen gezien de safezone deur aan de kant van de vijand zat. Maar helaas voor hun Skynet komt om de hoek en weet
de sleutel te pakken te krijgen en zo de vlag te bemachtigen. 1-0 voor team geel.

Wisselen van helft en dezelfe missie nog een keer.
Nu hadden we zoiets van verdedigen, laten ze het bandje maar bij ons brengen, althans dat was de gedachte.
Met volle moed onze posities ingenomen, en maar wachten…. en wachten…. en wachten maar er kwam maar niks.
totdat Morph en Skynet de kans zagen om zelf het bandje te pakken, en deze naar de safezone te brengen. En ja hoor zo ook weer de vlag te bemachtigen en de missie weten te
volbrengen. 2-0 team geel.

Missie 3 omgekeerd lampjes spel. Twee kisten twee sleutels verstopt in het veld, in deze kisten zaten 3 lampjes die op diverse plekken in het veld opgehangen moesten worden.
De kist hadden we vrij snel gevonden, alleen de sleutel was een probleem we konden deze niet vinden. na een kleine hint heeft Morph hem gevonden op een plek waar hij bijna
niet bij kon.
Met drie lampjes zijn we het veld weer ingeschoten en de eerste twee waren snel geplaatst, echter het derde lampje wou niet lukken. Van beide kanten was dit nogal moeilijk
en hier is dus ook geen winnaar uitgekomen.

Toen was het tijd voor pauze.

Na de pauze hebben we het piloten spel gespeeld. Twee van team geel waren piloten en waren we dus in de minderheid.
de eerste missie hebben we gewonnen, beide piloten weten te halen plus de blackbox.
tweede missie ging het allemaal wat moeilijker, we hadden twee piloten te pakken die het vervolgens ook nog presteren te ontsnappen, maar gelukkig van korte duur.
na veel moeite hebben gedaan, waren we vlak bij hun spawn want daar lag de blackbox was helaas de tijd voorbij en hebben we deze niet gewonnen.

Inmiddels was het 3 uur geweest en hebben we kunnen herladen en hebben we een groeps foto gemaakt, er werd nog 1 missie gespeeld na die tijd. free for all.

Al met al een mooie dag lekker gespeeld zonder gezeur van mensen die hun hit niet nemen.
Till next time.
Rapport bij Bigbear, next in line Mandelli

A.T.G. out.

1-2-2015 Balls and Arrows Lelystad

Na een reis van 1 uur en een kwartier stonden we vol verwachting deze morgen om 9uur in Lelystad bij Balls and Arrows op de parkeerplaats. Na melden en betalen konden we ons gaan klaarmaken voor de strijd deze dag. ATG met 9 man paraat, konden we de FPS testen gaan doen. Met eigen gear en een handvol back-ups ging de ochtend skirm los.

Alvorens we aankwamen op ons spawnpoint moesten we de lelysche drek moerrassen nog even oversteken en na aankomst werd er zonder enige uitleg en info gestart wat leuke en verrassende momenten met zich meeneemt. Niet echt goed georganiseerd dus.
Echter wisten we de vlag van de tegenstander te veroveren en waren blij toen het lunchsignal luidde. 1 min puntje…. de ochtend heeft een groot aantal slachtoffers in onze gear met zich meegebracht, meerdere replica’s en accu’s vonden het wel best.

Na de lunch en tijd voor een teamfoto mochten we weer los. Zelfde spawnpoint en deze ronde met iets meer info maar zonder enige strategische aansturing vanuit basecommand….. Gelukkig hebben we wel meegekregen wat er ‘ongeveer’ moest gebeuren en wisten zo ons steentje bij te dragen. Roy onze BOM expert heeft een behoorlijke tijd met de bom rond gelopen en zo wisten we hem uiteindelijk op de juiste plek tot ontploffing te brengen. Ronde gewonnen.

Toen dit gedaan was vonden we het wel genoeg. De voeten moe en zwaar door alle drek op het veld, broek tot aan de knieen vol bagger en voor een enkele de modderspetters tot achter de oren. BandA heeft ons niet echt overtroffen van hun veld, slechte looppaden, kleine parkeerplaats, (helaas) slecht getrainde (of ongetrainde) marshalls en een ongeorganiseerde manier van skirmen. ATG bedenkt zich nog voor een volgende keer.

ATG OUT!!

18-01-2015 Paintball Bullet Factory Oudwoude.

Ook op deze zondag zijn de boys van A.T.G. weer vroeg uit de veren om lekker te gaan airsoften in de Bullet.

Met een kleine opkomst (+- 20 man) was het lekker rustig aan vandaag. Op de een of ander manier was het moeilijk spelen vandaag voor beide kanten. We zijn begonnen met het lampjes spel, en die stomme dingen konden we maar niet op rood laten, en de tegen partij maar niet op wit. Terwijl dit normaal gesproken toch een stuk makkelijker gaat. Maar dit mag de pret niet drukken.

We hebben lekker gespeeld. De rest van de missies ging nou ook niet echt je van het. De bestaande missies kregen een beetje een twist, wat zo nu en dan toch niet helemaal goed liep.

Jos Meijer, jaja, deze naam is eerder voorbij gekomen, heeft vandaag zijn patch in ontvangst genomen. Hierbij is A.T.G. weer een lid rijker. Gezien Jos nou niet echt naast de deur woont (Beverwijk) hebben wij van A.T.G besloten dat Jos, Squadleader word van zijn eigen Assault team, die hij ook zelf gaat samen stellen. Dit houd in dat A.T.G. zich gaat uitbreiden naar het zuiden. Hoe dat zal uitpakken wachten we met spanning af en hebben er volle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Gezien wij onze gezichten ook op andere locaties in het land willen laten zien, zullen er skirms komen waarbij Jos ons zal vergezellen.
Vanuit A.T.G. JOS WELKOM!!

Er zijn ook weer genoeg foto’s gemaakt, hier word spoedig aan gewerkt om deze online te krijgen op onze website.
www.airsoftteamgroningen.nl

Nu de dag weer voorbij is gevlogen, en wij ons laatste beetje energie gaan benutten op de bank, wou ik het verslag hier bij laten en wens ik jullie allen een fijne avond. Tot de volgende keer in de Bullet Factory!

A.T.G. out!

 

Nieuwjaars skirm Crazy Guns Jonkersvaart 11-01-2015

Na lekker uitgeslapen te zijn, maken we ons weer klaar voor een nieuwjaars skirm te jonkersvaart.
Om 11 uur was de aanvang en na het omkleden was er de gebruikelijke fps meting.Met vlag en wimpel kwamen alle replicas weer goed door de keuring.
Daarna was het verzamelen om de uitleg van de dag te doen. De opkomst was matig, maar goed, was ook een dure maand geweest en het weer zat ook niet echt mee.
De groepen werden opgedeeld in ongeveer 15 man. Het ene team was Groningen met ATG, Erikjuh en Pascal, Sipke en nog een paar & het andere team waren de Friesen, bestaande uit Retarded Leprechauns, 8ball crew en nog en paar anderen.
De 1e skirm bestond uit bordjes zien te vinden met pijlen erop en de commandant beschermen. In totaal hebbn we 4 bordjes kunnen vinden, damn, wat waren die goed verstopt!
Of de tegenstander had ze gevonden, dat kan ook.
En wat een wind, echt niet best. Dus dat werd de tegenstander goed opzoeken van dichtbij, want lange afstandschoten waren niet te doen door de harde wind.
Wel jammer en wat vaak voorkomt is het gezeik over het nemen van een hit, erg jammer is dat altijd ..na een speech van Pascal (Ratje NL) ging het de tweede helft van de skirm beter en namen ze hun hit gewoon fair.
Team deathmatch was de laatste skirm dus lekker maaien. Ik had een mooi plekje gevonden vlakbij hun respawn. Ieder die daarlangs ging werd teruggestuurd. Leuk om die gezichten te zien als ze zijn neergeschoten en ze konden niet zien van waar het was. Ook de pangregel heb ik meermalen gebruikt om de mensen echt te laten schrikken. Was weer een zeer leuke en gezellige dag. We komen er zeker nog een keer weer. En nu mentaal voorbereiden op aankomende zondag. Dan zijn we weer in Oudwoude, ons tweede huis. Tot de volgende keer!

ATG member Morph …OUT!

 

Laatste skirm in 2014 voor A.T.G. @ The Paintball Bullet Factory in Oudwoude!

Vanochtend werd er al een kleine update gegeven waarin gemeld is dat de beide dames van HOC ook van de partij waren! De 1 om te kijken hoe zo’n dag er aan toe ging en de ander om foto’s te maken.

Bij aankomst was het meteen volle bak. Aardig wat mensen die al bezig waren, om zichzelf klaar te maken voor de wel bekende fps-meting onder het genot van een lekker warm bakkie koffie.

We zijn van start gegaan met het lampjesspel. Deze hebben we 2x gespeeld en ook beide keren gewonnen.

Daarna hebben we het spel gepeeld wat bedacht is door Avelien.
De missie hiermee was dat je als eerst een code moest ontcijferen, waardoor je de locatie van de sleutel te weten krijgt. Deze sleutel moet je gebruiken voor de koffer die je nog moet vinden. Heb je dit eenmaal bereikt, dan liggen er 3 landmijnen in de koffer. Deze dient het team te gebruiken wanneer het team de V.I.P. moet overbrengen naar de andere kant. Deze missie hebben we niet af kunnen maken, omdat er niet voldoende tijd was en we de landmijnen gladweg zijn vergeten mee te nemen!

Hierna hebben we lekker ons buikje vol gegeten met een patatje of iets anders, om vervolgens daarna het pilotenspel te spelen. Het eerste potje verloren, maar A.T.G. komt terug in de aanval en wint het 2e potje.

Het laatste spel was een feestelijke variant op het zombiespel, genaamd “Bad Santa”.

Onder een drankje even na zitten, gezellig met elkaar zijn we langzamerhand de boel in gaan pakken om de laatste airsoftdag van dit jaar af te sluiten. We hebben het natuurlijk weer enorm naar onze zin gehad bij The Factory.

Dit jaar is het avontuur voor 2014 afgesloten en we gaan vol adrenaline en zin het nieuwe jaar in. We zijn benieuwd wat 2015 ons gaat brengen! Iedereen geniet van de feestdagen en we gaan knallend het nieuwe jaar in!

P.S. De foto’s volgen snel!

A.T.G. OUT!

 

30-11-2014 certificatieskirm Crazyguns Jonkersvaart.

Als altijd, stond ATG al weer optijd voor de deur bij Crazyguns te Jonkersvaart. Om 9uur gingen de deuren open en konden we ons gaan voorbereiden op deze dag. We waren met een aardige club van 9 man waavan 4 leden en 5 intro’s.

De certificeringskirm was een heerlijke team deadmatch die de gehele ochtend moest duren. ATG als onderdeel van team blauw samen met de jongens van 8ball en Bravo, Een heerlijke samenwerking en de sleutel tot succes van deze dag. Onderdeel van team deadmatch, capture the flag, was binnen 15 minuten een feit. Daarna de rest van de ochtend een heerlijke defense houding aangenomen.

Na de middagpauze weer snel en fit het veld in. Een nieuwe missie proberen. Onze goeie samenwerking bleek hier ook snel meester. Binnen een fractie van minuten hadden wij deze uitgevoerd. Ach, dan de rode tegenstanders maar een beetje tegenwerken, doormiddel van het stelen van hun vlag (terwijl dit geen onderdeel was van de missie) maarjah we waren toch al klaar en hadden toch al gewonnen.

Na een korte break hebben we nog 1 spel gespeeld. Een team deadmatch met 10sec spawn regel. Heerlijk nog met zn allen een lekkere omtrekkende beweging gemaakt om het veld.

ATG feliciteerd Crazyguns met hun behaalde certificaat en bedankt de organisatie voor deze geweldige dag.

ATG out!!

 

26-10-2014 bij Jumping Henk Westernpark in Jonkersvaart (Crazy guns)

In alle vroegte aangekomen in het nog stille Jonkersvaart, wat snel zou veranderen…..

Vele teams maakten zich klaar voor de gewoonlijke strijd, SSK, 8Ball, Sector7 en andere….. maar natuurlijk ook ATG!!

We begonnen de dag met een opwarm rondje, de juggernaut. Welk team hem op zn belletje raakte won hem voor zich.

Daarna begon het echte werk. Als eerste moesten we de sniper vinden, welke erg goed was verstopt. Na vele minuten was hij gevonden en konden we verder met de missies. Verover de vlag uit de spawn van de tegenstander. Dit was nog niet zo gemakkelijk, aangezien het niet 1x is gelukt.

Smiddags, lag de sniper weer in het veld maar ook een aantal piloten en een flightrecorder. Deze werden helaas door de tegenstander gevonden.

Als laatste ronde nog een duoduel gedaan, helaas was de dag sneller om dan we wouden.

Moe, voldaan en hier en daar blauw verlieten we Jonkersvaart.

ATG OUT!

 

19-10-2014 bij Paintball Bullet Factory Oudwoude

Vandaag was een leuke en geslaagde dag! Geen hele grote opkomst, zo’n 14 a 15 man, maar des ondanks lekker gespeeld als team.

Zoals vanmorgen al vermeld, hadden we vandaag 2 intro’s mee, Janpaul en Robert, zij hebben zich vandaag wel bewezen als geschikte airsoftmembers!! Het ging lekker mannen!!

Nieuwe missie gespeelt, bestaande uit 3 verschillende spellen, wat erg leuk uitpakte. En geslaagde nieuwe missie dus voor de bullet factory!!

Zeer verrassend hebben we aan het eind van de dag Jos kunnen toevoegen aan aan ons team. Hij was nog zoekende naar een team, wij hadden al vaker met hem gespeeld, dus hij is van harte welkom. Binnenkort zal hij dus met trots de ATG patch gaan dragen. Ook Twan (voor wie bovenstaande ook geld) komt ons binnenkort versterken, alleen nog ff wachten op de welbekende pas….
Heren, top! En welkom!

Wij vonden het een leuke dag, we zijn hier een daar wat blauw of rood (Jos) want die heeft een mooie plek op zn koppie. Maar dat zal de pret niet drukken, de volgende keer zijn wij er weer!!

ATG out!

 

21-9-2014 bij Paintball Bullet Factory in Oudwoude

Ook vandaag was het weer een top dag bij de Bullet, mooie opkomst en lekker gespeelt.

Met dit keer nieuwe leuke missies.
Helaas 1 missie af moeten breken, dit omdat Danny het schijnbaar nodig vond om eens op spectaculaire wijze van de trap af te gaan (gelukkig geen blijvend letsel).

Rudy was vandaag niet helemaal lekker, dus heeft vandaag als marshall de dag doorgebracht. En op deze manier kunnen Thomas & Johan ook eens mee spelen, altijd leuk!!

Wij hadden vandaag 1 nieuwe introduce mee, fb loze Peter van der Zwaag. Ook hij heeft zich prima vermaakt vandaag en zal wel eens vaker meegaan.

HOERA!! Het is officieel, Nikhil Lautenbach komt ons team versterken. Hij heeft zich de afgelopen tijd meer dan genoeg bewezen, en na de patchrun van vandaag (het ophalen van de patch, terwijl hij onder vuur werd genomen door de A.T.G members en intro) zal hij vol trots onze patch dragen. Nikhil respect!! (ik hoop dat de pijn weg is)

Wederom een leuke en heel gezellige dag met Geert & Richtje, Thomas & Johan alle leden van S.S.K en overige teams, en niet te vergeten onze grote grappen maker van de dag Wouter.

Ik zeg mensen tot de volgende keer @ The Bullet Factory.

A.T.G out!

14-9-2014 bij Kingstown in Gasselte

A.T.G is naar Gasselte geweest. Een leuke vermoeiende dag, enorm veel bb’s erdoor gejaagt.

Er waren twee teams tno en zero inc. Bij de briefing is gebleken dat er zich een beetje teveel mensen hadden opgegeven voor zero inc. Het was namelijk 19 van tno tegen 35 van zero inc, dus hebben we maar even wat mensen gewisseld en ook A.T.G is overgegaan naar tno.

Ons doel de rechter flank verdedingen deze flank bestaat onder anderen uit een heuvel waar je een ideaal punt hebt om tegenstanders terug te sturen naar hun spawn. Het grootste nadeel van deze heuvel is dat je de hele tijd schuin staat waar je enorm last van de voeten van krijgt.

Om half 1 hadden we pauze, dat zijn we niet gewend bij Gasselte dus stonden even raar te kijken met name omdat we ons eten en drinken mee hadden genomen naar de spawn.

Tegen kwart over 1 konden we weer naar onze spawn om verder te spelen. We hadden nog steeds het zelfde doel voor ogen dus weer terug naar de heuvel.
Waar we op gegeven moment met zijn drieen zaten. We besloten ons te voegen bij het andere team wat het huisje aan het verdedigen was. En binnen enkele minuten keam de tegen stander bij de heuvel vandaan de bb’s vlogen heen en weer. Dit hebben we lang vol kunnen houden. Tot dat de meesten van ons uit het huisje werden geschoten en zo waren we het huisje kwijt. Deze moesten we terug zien te krijgen en dat viel nog niet mee, maar uiteindelijk wel gelukt.

Tegen 4 uur was de batterij van Dardo leeg, wat niet zo heel gek is als je er bijna 5000 bb’s doorheen jaagt. Dus verder net side arm.
Het spel ging door tot half 5.

Vandaag kan A.T.G een nieuw lid bij het team voegen. Nikhil Lautenbach heeft zijn pas binnen en is nu volwaardig A.T.G member waar hij en wij heel blij mee zijn, het is een goeie jongen die niet bang is en weet wat aanvallen is. Nikhil welkom.

Leuke dag lekker vermoeid op naar het volgende event.

A.T.G out.

 

24-8-2014 bij Paintball Bullet Factory in Oudwoude
A.T.G is vandaag weer lekker wezen airsoften in The Bullet Factory, en zoals we niet anders gewend zijn was het weer bere gezellig samen met de jongens van S.S.K en Contractors en alle anderen.

Nikhil Lautenbach en Giorgi Goguadze hebben ons bijgestaan in deze dag met volop actie.
En hebben zich ook prima vermaakt, Giorgi weet nu ook wat het is om te airsoften en hoe het voelt om geraakt te worden. Tot zover kon hij alleen maar fantaseren hoe het zou zijn en nu kan hij zijn ervaring daarbij voegen.

Nikhil is vorige keer al mee geweest naar Kingstown Gasselte en moest natuurlijk het indoor gebeuren ook beleven. En dat heeft ie geweten, hij zal er de komende dagen nog wel aan herinnerd worden als hij ‘s morgens in de spiegel kijkt . Ja, hij heeft een budha stip tussen de ogen.

Beide zullen zij voor de NABV pas gaan en zich aansluiten bij A.T.G

Ik zeg een topdag Geert en Richtje, tot volgende keer!!

A.T.G Out!

27-7-2014 bij Kingstown in Gasselte

A.T.G (Skribler en van Til) zijn weer eens redelijk op tijd ons bed uitgekomen om in het vertrouwde Oudwoude een gezellig dagje te airsoften, en zoals gewoonlijk bij The Bullet Factory was het weer een geslaagde dag.

Lekker klein clubje, dus heerlijk relaxt spelen. Zelf bepalen wat voor missies er gespeeld werden, en tijdens de break even een missie bedacht genaamd “V.I.P with a key.”

Achteraf lijkt dit een zeer leuke missie te zijn, maar dient wel met meerdere spelers gespeelt te worden, wil je er een leuk lang spel van maken.

Bullet Factory Oudwoude is en blijft een zeer leuke arena waar je je lekker kunt laten gaan, vriendelijke, gezellige en vooral enthousiaste mensen staan garant voor weer een leuke dag.

See ya’ll next time!!

A.T.G Out!

 

27-7-2014 bij Paintball Bullet Factory in Oudwoude

A.T.G (Skribler en van Til) zijn weer eens redelijk op tijd ons bed uitgekomen om in het vertrouwde Oudwoude een gezellig dagje te airsoften, en zoals gewoonlijk bij The Bullet Factory was het weer een geslaagde dag.

Lekker klein clubje, dus heerlijk relaxt spelen. Zelf bepalen wat voor missies er gespeeld werden, en tijdens de break even een missie bedacht genaamd “V.I.P with a key.”

Achteraf lijkt dit een zeer leuke missie te zijn, maar dient wel met meerdere spelers gespeelt te worden, wil je er een leuk lang spel van maken.

Bullet Factory Oudwoude is en blijft een zeer leuke arena waar je je lekker kunt laten gaan, vriendelijke, gezellige en vooral enthousiaste mensen staan garant voor weer een leuke dag.

See ya’ll next time!!

A.T.G Out!

 

13-07-2014 bij Kingstown in Gasselte

Dardo en Rudy zijn vandaag op bezoek geweest bij Kingstown Gasselte. Om 8 uur ging de poort open en konden wij beginnen met onze voorbereidingen. Om half 9 fps meeting en om kwart voor 10 begon daadwerkelijk het feest.

Veel bebossing en leuke in vervallenstaat zijnde bungalowhuisjes. De opkomst was matig, een luttele 32man. Dan is 10.000m2 best groot. Een nieuwe ervaring rijker, 1000bbs de man lichter. Een dag spelen zonder pauze.

Al met al, een leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar.

ATG OUT!!

 

29-06-2014 bij Bunker Hill in Daarle

In alle vroegte zijn Eric, Dardo en Danny opgestaan om vervolgens zich te verplaatsen richting Daarle..
Ze zijn naar 3Division’s Bunker Hill geweest !

Met de weersverwachting in ons achterhoofd, zijn we de dag vroeg begonnen.
Aangekomen op het terrein, konden we netjes de auto parkeren en alles klaar maken voor gebruik.
Snel omkleden en KOFFIE !!

Onder het genot van het eerste bakkie koffie gezellig praatje gehad met een ex-Groninger haha.
Tijd voor de FPS meting, Eric en Dardo zaten prima onder de waardes, Danny had daarintegen en probleempje met zn replica. Na 5/6 magazijnen leeggeschoten te hebben.. zat hij rond de 340/360.

Het kon beginnen, na een uitgebreide briefing van TacBeard Paul.. konden we ons verplaatsen naar de basis.
SFRT it was.. na duidelijke uitleg en wat vragen zijn we begonnen met 5 groepen.

ATG zat bij groep Delta…
Delta’s taak… Verover de spawn en vernietig de SAM Site… ok dan.

Delta rukt uit en ziet al gauw dat de Cobra’s in het voordeel waren ivm loopafstand en hadden zich al gepositioneerd.
Langzaam zagen we grond verliezen en dit bleef het geval, af en toe konden we iets verder en door de hits weer verzwakt en terug.
Af en toe een heftige regenbui, wat heerlijk afkoelde..

Dit ging zo tot aan de pauze..
Na de pauze hadden de Cobra’s een beste voorsprong omdat de communicatie van onze Base Commander het niet deed.
Alpha, Bravo, Charlie en Delta liepen meteen in een hinderlaag op alle flanken, waar ze al lekker rustig lagen te wachten.
Danny had een lege Lipo en moest zich terugtrekken naar de safety voor een nieuwe batterij.. om vervolgens verder te kunnen.

En het begon weer te regenen !! haha.. lekker.

Tegen het einde aangelopen, terug gewandeld en omgekleed. Nog even nagepraat met zn 3en.
En terwijl we het terrein bijna verlieten even aan de mevr.. met de Camera gevraagd wanneer we de foto’s konden verwachten.
Deze zullen op facebook geplaatst worden door 3Division.

Al met al een topdag gehad.. en zeker een locatie om naar terug te keren met het hele team.

Wij ATG bedanken de crew van 3Division en alle aanwezige teams voor een leuke zondag !

ATG OUT !

 

22-06-2014 bij Paintball Bullet Factory in Oudwoude

Zeer geslaagde dag gehad bij de Bullet Factory, Oudwoude, lekker geskirmd met de jongens van S.S.K en Contractors, zoals altijd weer een dolle boel.

De Teamplay gaat goed vooruit en de introducees die de vorige keer ook mee waren, gaan ook met sprongen vooruit!.

Bedankt mannen en dames voor weer een gezellige en uitputtende dag!!

See you next time on the battlefield